praktijk psychotherapie

Isabelle De Smet werkt als erkend psycholoog en erkend psychotherapeut in Oudenaarde (Ename) en Maarkedal

Isabelle De Smet Solta itherapeut psycholoog psychotherapeut ename oudenaarde maarkedalMijn naam is Isabelle De Smet, geboren in °79, gehuwd en mama van twee kinderen.


Ik ben master in de klinische psychologische wetenschappen en studeerde aan de Universiteit van Gent.

In 2003 studeerde ik daar af en ging meteen aan de slag als psycholoog in een centrum voor leerlingenbegeleiding. Daarnaast deed ik in die jaren ook ervaring op als psychotherapeut binnen een therapeutisch centrum. Na deze jaren ervaring, vond ik in 2012 de tijd rijp om mijn eigen praktijk op te starten.


Ondertussen schoolde ik mezelf bij met tal van opleidingen, waaronder een postgraduaat cognitieve gedragstherapie, andere opleidingen gedragstherapie, alsook een opleiding korte oplossingsgerichte gespreksvoering en een EMDR-opleiding.


In 2018 kreeg de praktijk inter-actie er een partner bij met de oprichting van de groepspraktijk SOLTA. Een praktijk die zich specialiseert in het begeleiden en aanpakken van verschillende vormen van angst.

Isabelle De Smet: praktijk SOLTA is ook te vinden op www.psychotherapeut-info.be.

Isabelle De Smet - licentiaat klinische psychologie - Parkstraat 14, 9688 Maarkedal - GSM:0497/82.14.27   -   isabelle@inter-actie.be